Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Wypoczynkowy Polana

Adres obiektu Piwna 1, 72-400 Łukęcin
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Igor Dudek
Dodano: 2016-08-10
Pobyt od: 2016-07-25 do 2016-08-05 IP: xx.10.112.16
 
 
 

Tragedia. Brudno, grzyb na suficie, za łóżko dwuosobowe robi mała rozłożona kanapa, w anekesie brakuje podstawowych sprzętów kuchennych, musieliśmy się prosić o nóż, lodówka nie chłodzi, dostaliśmy w zamian malutką, TV jest ale nie działa, to samo Wifi, jacuzzi zepsute, rowery można wypożyczyć ale drożej niż na mieście. Kpina, ja nie wrócę i nie polecam nikomu.


 
 

IWONA SKRODZKA
Dodano: 2016-07-06
Pobyt od: 2016-06-17 do 2016-06-26 IP: xx.190.148.93
 
 
    

No i po wczasach w Łukęcinie. Nowe miejsce nowi ludzie. Wszystko nas zaskoczyło i zachwyciło. Ośrodek wypoczynkowy Polana miejsce urokliwe, pełne ciszy i spokoju. Ludzie jak anioły serdeczni i życzliwi. Nie chciało się wyjeżdżać, ale chce się tam wrócić. Dziękujemy wszystkim pracownikom jesteście wspaniali.


IWONA SKRODZKA - opinia o obiekcie Dom Wypoczynkowy Polana
 
 

Violetta
Dodano: 2016-05-21
Pobyt od: 2016-05-10 do 2016-05-12 IP: xx.90.204.41
 
 
 

Nie polecam. Brak ciepłej wody, ogrzewania równierz przy temperaturze pokoju 13 stopni.WiFi brak. Telewizja traci sygnał. Mizerne śniadanie bez kawy i obrusy. Zdjęcia nie zgodne z rzeczywistością. Pokoje maleńkie z cieknącą toaletą. Pies atakujący inne psy. Zrezygnowaliśmy po dwuch dniach i jeszcze nas w rozliczeniu okrojona o marne parę złotych WSTYD WSTYD WSTYD . Gościnność tam nie mieszka tylko wyzysk.


 
 

Krzyk
Dodano: 2015-08-09
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-05 IP: xx.156.132.17
 
 
 

W głównym budynku ceny powinny być zróżnicowane szczególnie te które znajdują się od strony parkingu ,dodatkowo z tej strony znajduje się kuchnia co powoduje że codziennie o godzinie 5;30 przyjeżdża piekarz którego nie sposób jest nie usłyszeć godzinę później inny dostawca i to samo a 7;00 muzyka z głośnika z kuchni i po spaniu koniec uważa że choćby dlatego cena powinna być inna a wynajmujący powinien być o tym informowany . A co do wyposażenia niby jest TV i Internet ale też działa jak chce szczególnie wieczorem oczywiście nie jest to potrzebne w czasie urlopu no ale jeśli pogoda nie rozpieszcza to by się przydało aby działał dobrze tym bardziej że nie jest to mały ośrodek inne dają sobie z tym radę lepiej i to w tej samej miejscowości , na terenie ośrodka dochodzi też do tego że spada ciśnienie wody po rozmowie z innymi wypoczywającymi dowiedziałem się że w niektórych budynkach wręcz brakuje czasami wody szczególnie rano.Natomiast jeśli chodzi o samo ośrodek jest w fajnym miejscu mam nadzieje że szefostwo tego miejsca przeczyta te uwagi i weźmie sobie je do siebie i wyciągnie odpowiednie wnioski


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-04-15 09:42:20
Za wszystkie niedogodności przepraszamy. Mamy nadzieję, że następny Pana pobyt będzie dużo bardziej udany.

Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie